UZLABOJUMI

Kopš 1. jūlija pārejas uz jauno versiju, Cenu Banka (turpmāk: CB) strādā gan pie bug* izķeršanas, kuri testu laikā nebija ievēroti, gan arī lietotāju ieteikto uzlabojumu ieviešanas. Tuvu noslēgumam ir novadu reformas ieviešana visiem 590 tūkst. darījumiem un 670 tūkst. sludinājumiem, kā arī adrešu pilnīgā sakārtošana (sakārtojot darījumus, kuriem tika mainīta adrese). Mēs turpinām strādāt pie vairāku uzlabojumu ieviešanas, no kuriem galvenie ir: iespēja klientiem apskatīties visus komentārus vienuviet, iespēja lietotājam manuāli savienot darījumu ar sludinājumu, kā arī v2 sistēmā manuālo sasaistu pārnešana.
Šoreiz vairāk par dažiem būtiskākajiem uzlabojumiem, ko esam līdz šim īstenojuši pateicoties jūsu aktivitātei.
1.Ortofoto slānis
Pievienojām galvenajai lapai vēl vienu slāni, kuru var ieslēgt izvēloties jauno ikonu. Slānis ir no Jāņa Sētas (BalticMaps) un ortofoto attēli no 2016. līdz 2020. gadam.

2. Jaunas saraksta kolonnas

Papildinājām galvenā saraksta iestatījumus ar kolonnām: “Kopējā platība, m2” un “Zeme, EUR/ha”. Tagad iespējams apskatīties ne tikai pārdoto platību, bet arī kopējo platību, kā arī zemes cenas skatīties kā EUR/ha, ne tikai EUR/m2.
3.Galvenā saraksta teksts iekrāsots tumšāks.

4.Uzlabots atvērto skatu dizains

Atvērtajos skatos tika samazinātas atstarpes starp tekstiem, saīsināti nosaukumi, samazināti attēli, fonti, kur tas bija iespējams, lai vienā skatā būtu redzams pēc iespējas vairāk informācijas.

5.Filtri

Nospiežot “Rādīt vairāk filtru”, atveras plašāks filtru saraksts, kur tagad var aizvērt ne tikai otrreiz nospiežot to pašu pogu, bet arī noklikšķinot ar peli jebkurā vietā ārpus šī filtra saraksta.
 
 
Paldies visiem par iesaistīšanos un sapratni!
Paldies arī par labajiem vārdiem un uzmundrinājumiem, kuri šajā laikā palīdzēja virzīties uz priekšu!
 
 
*Bug (angļu val.) – a failure or a flaw in the software program.
 
6. Komentāri
Uzņēmuma lietotājam ar menedžara tiesībām tagad ir iespējams skatīties visus sava uzņēmuma komentārus vienuviet.
 
Ar cieņu,
 
CENU BANKAS KOMANDA